Podsekcije

 

Voda - stara, prenovljena življenjska pijača

prijetno, energično in osvežujoče

GRANDER® voda pomeni užitek in dobro počutje @ Heribert Grander GRANDER® voda pomeni užitek in dobro počutje
Voda je simbol užitka, saj je pitna voda okusna in koristna za telo. Čeprav je starejša od samega človeštva, je voda pomembnejša, kot kdajkoli prej.

Ko se pogovarjamo o odlični hrani in užitku ob njej, vedno govorimo o vodi: vodi kot pijači in vodi za pripravo hrane. Tako kot vsak pivec kave ceni dober kozarec vode ob svoji skodelici kave, tako vrč sveže vode dopolnjuje vsak obrok.

Originalna, močna in polna vitalnosti

Izvorna lastnost vode so posebne lastnosti in sposobnosti, da se lahko razvije le, če je naravna in zdrava ter zaščitena pred škodljivimi vplivi okolja.

Na poti do nas voda izgubi veliko vitalnosti. Stisnjena je v ceveh in je nenehno izpostavljena obremenitvam, pritisku in drugim vplivom okolja, zaradi česar se spreminja njena naravna struktura.

Z uporabo revitalizacije vode GRANDER® se njena kakovost naravno izboljša in postane biološko vrhunska pijača. Izredna značilnost GRANDER® revitalizacije vode je revitalizirana voda, ki z revitalizacijo pridobi svoje prvotne zmogljivosti, vključno z večjo odpornostjo, vzdržljivostjo in vitalnostjo.

Za ljudi, ki cenijo visoko vrednost kvalitete življenja

Ljudje, ki uživajo revitalizirano vodo, dajejo poseben pomen kakovosti pitne vode. Hrana, ki je pripravljena z revitalizirano vodo, ostane sveža dlje in je še posebej pristna.

Zaradi tega se je GRANDER® revitalizacija vode dotaknila življenj več sto tisoč uporabnikov v Avstriji in tujini. Postaja njihov del vsakdanjega življenja in težko bi živeli brez nje.

 

Nazaj
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Voda je kozmična snov."

Glasilo

Naročite se na naše novice in dobite ekskluzivni dostop do zanimivih informacij.

S klikom na gumb "Naroči se" se strinjate z našo politiko zasebnosti.
×
 
Vas zanima najboljša voda za vaš dom?

Naši strokovnjaki za vodo vam bodo z veseljem svetovali, brez obveznosti in skupaj z vami ustvarili vaš individualni vodni koncept - za trajnostno najboljšo vodo iz vaše pipe.