Podsekcije

 

Moštvo GRANDER®

Timski duh, Istovetenje, Navdušenje

Sedež podjetja v Jochbergu v Tirolu, Avstrija hrani znanje podjetja GRANDER® in je kraj, kjer se proizvaja informacijska voda za različne revitalizatorje vode. Na tej lokaciji polnijo tudi naprave za revitalizacijo vode, privlačne modre steklenice so napolnjene z originalno GRANDER® vodo, svetovne distribucijske dejavnosti pa so usklajene. Danes na stotine ljudi preživlja sebe in svoje družine z globalizacijo revitalizirane vode GRANDER®.

najsi je na skrajnem severu ali globoko na jugu, v Evropi ali Aziji - celotna družina Grander, podjetje, ki obdaja znamko GRANDER®, strokovni svetovalci in kupci se med seboj podpirajo in uživajo v posebnem medsebojnem odnosu.

Pristojni in dobro usposobljeni GRANDER® svetovalci so strokovnjaki za vodo, ki so na voljo vsem GRANDER® kupcem in zainteresiranim osebam za vsa vprašanja v zvezi z vodo. Strokovni svetovalci znajo oceniti razmere glede vode na kraju samem, znajo analizirati in doseči najboljšo možno dolgoročno kakovost vode s sprejetimi ukrepi. (Brezplačno in brez obvez) posvetovanje je osnova za optimalno kakovost vode doma, v pisarni, v podjetju, v hotelu, v bazenu ali ribniku, v kmetijstvu ...

"Tako kot na svetu ni dveh povsem enakih ljudi, tako tudi ni dveh povsem enakih voda." (Johann Grander)

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Mikrovalovi motijo zemljine naravne vibracije."

Glasilo

Naročite se na naše novice in dobite ekskluzivni dostop do zanimivih informacij.

S klikom na gumb "Naroči se" se strinjate z našo politiko zasebnosti.
×
 
Vas zanima najboljša voda za vaš dom?

Naši strokovnjaki za vodo vam bodo z veseljem svetovali, brez obveznosti in skupaj z vami ustvarili vaš individualni vodni koncept - za trajnostno najboljšo vodo iz vaše pipe.