Podsekcije

 

Filmi/Videi

Filmi o Johannu Granderju in vodi

Johann Grander je glasnik revitalizirane vode. Simbolizira spoštovanje do ustvarjanja, skromnosti in nekonvencionalnega razmišljanja.
Njegovo življenje in odkritja, pa tudi izkušnje uporabnikov in znanosti na področju revitalizirane vode so zelo zanimive teme dokumentarnih oddaj in reportaž.

Uživajte v gledanju filmov s tematiko vode in Johanna Granderja.

Peka z GRANDER®-jem

Če sledite receptom mojstrov peke: 2 dela moke in 1 del vode, boste natančno vedeli, kako pomembna je pri peki voda.  GRANDER® uporabljajo pekovski mojstri po celem svetu, ne samo v Avstriji ali Nemčliji, ki si peke brez njega sploh ne znajo predstavljati. In prav ti pekovski mojstri so na svoje izdelke zelo ponosni.  
Preberi več

Vodni mož s Tirolskega

Filmska produkcija "Vodni mož s Tirolskega" podrobno opisuje življenje Johanna Granderja.  Poln čarovnije, humorja in samoironije Grander govori o svojih odkritjih in njegovem pristopu k naravi.  Prijatelji in navdušenci, med katerimi sta Hansi Hinterseer Salzburški nadškof Alois Kothgasser, opisujejo uporabo vode GRANDER®.  
Preberi več
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Niti dve vodi nista enaki."

Glasilo

Naročite se na naše novice in dobite ekskluzivni dostop do zanimivih informacij.

S klikom na gumb "Naroči se" se strinjate z našo politiko zasebnosti.
×
 
Vas zanima najboljša voda za vaš dom?

Naši strokovnjaki za vodo vam bodo z veseljem svetovali, brez obveznosti in skupaj z vami ustvarili vaš individualni vodni koncept - za trajnostno najboljšo vodo iz vaše pipe.