Podsekcije

 
Raziskave & Razvoj

Raziskave & Razvoj

Raziskave in mednarodne izmenjave izsledkov

Z znanstvenega vidika je voda skrivnostna snov.  Kljub 200 letnim raziskavam znanost vode še ni uspela resnično "raziskati". Voda se po pravilu obnaša drugače, kot naj bi se v teoriji. Da bi raziskali te njene lastnosti, so znanstveniki po vsem svetu izvedli mnogo raziskav in poskusov. Dnevno se pojavljajo nova odkritja in izkušnje.

Tudi pri GRANDER®ju.  GRANDER®-jevo raziskovalno podjetje IPF pri raziskavah in razvoju sodeluje z raznimi znanstvenimi inštituti, znanstveniki in univerzami.  Zaradi tega je GRANDER® tudi član skupine "Applied Water Physics" ki deluje v okviru nizozemske organizacije za raziskavo vode, WETSUS ki jo vodi Dr. Elmar Fuchs (Vodni most - Univerisity of Graz), in je vedno na tekočem z izsledki raziskav na tem področju.

GRANDER® že vrsto let vzdržuje stike in izmenjuje izkušnje z mednarodno priznanimi raziskovalci in znanstveniki.  Mnogi od njih so pripotovali na Tirolsko na obisk v GRANDER® z namenom izmenjave izkušenj in znanj z Johannom Granderjem, njegovo družino in njegovo raziskovalno skupino.  Med njimi je bil tudi Eshel Ben Jacob († junij 2015) - vodilni svetovni fizik in bivši predsednik izraelskega društva fizikov.

Tesne stike vzdržujejo tudi s prof. Geraldom H. Pollackom, profesorjem biotehnologije na Univerzi v Washingtonu (WU), Seattle.

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Revitalizacije vode nisem odkril, bilo mi je dovoljeno najti jo."

Glasilo

Naročite se na naše novice in dobite ekskluzivni dostop do zanimivih informacij.

S klikom na gumb "Naroči se" se strinjate z našo politiko zasebnosti.
×
 
Vas zanima najboljša voda za vaš dom?

Naši strokovnjaki za vodo vam bodo z veseljem svetovali, brez obveznosti in skupaj z vami ustvarili vaš individualni vodni koncept - za trajnostno najboljšo vodo iz vaše pipe.