Podsekcije

 

Naše znanje je zgolj kaplja

Nova spoznanja pri raziskovanju vode

Raziskave vodnih virov so po mnenju znanih znanstvenikov šele na začetku. Zanimivo in novo znanje o vodi, ki je bilo prvič objavljeno na 3 sat 22. oktobra 2008.
  • sposobnost pomnjenja in spomina vode
  • vnetljiva oceanska voda prek radijskih valov
  • vodni mostovi
  • prenos informacij in še veliko več

Zdi se, da so lastnosti vode jasne, vendar se nenehno odkrivajo nove "nenormalnosti". V ZDA se verjame, da lahko oceana voda postane vnetljiva z radijskimi valovi. V Avstriji je mlada raziskovalna skupina zgradila vodni most, ki ukinja fizikalne zakone. V Izraelu verjamejo, da ima voda "spomin". Svetovna podjetja zamenjujejo kemikalije z "revitalizirano" vodo, ki jo je odkril preprost naravoslovec. Zdravniki ugotavljajo zdravilno moč vode. Rezultati vseh teh testov so fascinantni in merljivi, vendar fizični vzroki še niso jasni.V zvezi s tem je predstavljena tudi GRANDER® revitalizacija vode; znanstveno ni dokazano, vendar je večkrat dokazano v praksi. Kot poročajo številne znane industrijske družbe.

Hans Kronberger v svojem 45-minutnem dokumentarcu "Naše znanje je kaplja" predstavlja nove raziskave o vodi.

>> Film: Naše znanje je samo kaplja

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Naše podnebje postaja toplejše in bolj neurejeno."

Glasilo

Naročite se na naše novice in dobite ekskluzivni dostop do zanimivih informacij.

S klikom na gumb "Naroči se" se strinjate z našo politiko zasebnosti.
×
 
Vas zanima najboljša voda za vaš dom?

Naši strokovnjaki za vodo vam bodo z veseljem svetovali, brez obveznosti in skupaj z vami ustvarili vaš individualni vodni koncept - za trajnostno najboljšo vodo iz vaše pipe.