Podsekcije

 

Diplomsko delo na Graški univerzi

Pozitivni rezultati o vplivu GRANDER®, ki jih je potrdila empirična študija Univerze v Gradcu Na oddelku za inovacije in upravljanje z okoljem pri Karl Franzensuniversitaet v Gradcu je univerzitetni profesor dr. Stefan Vorbach dodelil študentki Katrin Zunkovic diplomsko delo z naslovom "Sistemi za revitalizacijo vode, ki uporabljajo primer tehnologije GRANDER® - empirična ugotovitev med industrijskimi uporabniki".

V raziskavi je sodelovalo 32 industrijskih podjetij iz Avstrije, Nemčije in Švice.  S celovitim vprašalnikom je analizirala učinke sistema za revitalizacijo vode. Vrsta uporabe (hladilni sistemi, proizvodnja, ...), gospodarski dobiček, merljivi učinki in osrednje vprašanje: ali sistem za revitalizacijo vode GRANDER® revitalizirani vodni sistem na industrijskem območju lahko prispeva k trajnostnemu ohranjanju vodnih virov in / ali nadzoru onesnaževanja ali ne? "

Študentka je predstavila rezultate svoje raziskave:

  • 48% vprašanih podjetij je GRANDER® revitalizacijo vode ocenilo kot "zelo dobro" in 47% kot "dobro"
  • 90% vprašanih oseb je ocenilo zadovoljstvo z revitalizirano vodo kot "zelo dobro" ali "dobro"
  • 71% jih je dejavno merilo gospodarsko korist.
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Naše podnebje postaja toplejše in bolj neurejeno."

Glasilo

Naročite se na naše novice in dobite ekskluzivni dostop do zanimivih informacij.

S klikom na gumb "Naroči se" se strinjate z našo politiko zasebnosti.
×
 
Vas zanima najboljša voda za vaš dom?

Naši strokovnjaki za vodo vam bodo z veseljem svetovali, brez obveznosti in skupaj z vami ustvarili vaš individualni vodni koncept - za trajnostno najboljšo vodo iz vaše pipe.