Podsekcije

 

Družinsko podjetje s posebnim značajem

Prizemljen in odprtega duha zroč v prihodnost

Močan družinski duh je omogočil Johannu Granderju, da se je popolnoma posvetil svojemu raziskovanju. Družina mu je ponudila popolno podporo, spremljala ga je in skupaj z njim zgradila družinsko podjetje. Še danes družinski člani sodelujejo pri vodenju podjetja v prihodnost.

Znanje o revitalizaciji vode je v dobrih rokah. GRANDER® je bil vedno družinsko podjetje in bo tako tudi ostalo. Direktor Johann Grander, Johanna Grander in Stephanie Filzer o tem niso nikoli dvomili.

Johann Grander kot naslednik danes vodi mednarodno podjetje skupaj s podporo svojih bratov in sester. Za vse je zelo pomembno, da živijo po vrednotah, ki jim jih je privzgojil oče:

Moč družine.

S preudarnostjo in skromnostjo, vendar z enakim prepričanjem kot Johann Grander, se GRANDER® sooča s prihodnostjo in živi svoje življenje, ki je zakoreninjeno v tradiciji in običajih njihovega doma na Tirolskem, ob tem pa je še vedno odprto za nove in inovativne stvari, ki jih prinaša prihodnost.

Generalni direktor in pooblaščenci GRANDER®

 

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Zemlja je živa stvar."

Glasilo

Naročite se na naše novice in dobite ekskluzivni dostop do zanimivih informacij.

S klikom na gumb "Naroči se" se strinjate z našo politiko zasebnosti.
×
 
Vas zanima najboljša voda za vaš dom?

Naši strokovnjaki za vodo vam bodo z veseljem svetovali, brez obveznosti in skupaj z vami ustvarili vaš individualni vodni koncept - za trajnostno najboljšo vodo iz vaše pipe.