Odlikovanja in nagrade Johanna Granderja

Velika pohvala z mednarodne perspektive

Johann Grander je prejel nagrade in priznanje za svoje storitve za človeštvo in življenjsko delo.

Johann Grander je kot prvi in ​​edini avstrijski državljan prejel srebrno častno nagrado ruske Naravoslovne akademije, katere člani so dobitniki Nobelove nagrade. Številni znani in ugledni znanstveni inštituti so že vrsto let intenzivno preučevali GRANDER® revitalizacijo vode in prišli do zaključka:

Z metodo GRANDER® je mogoče okrepiti energetske in informacijske lastnosti vode in s tem narediti vodo bolj biološko dragoceno. Odkritje Johanna Granderja od znanosti in ekologije zahteva nadaljnji razvoj z novim znanjem o strukturi vode in je zelo pomembno za znanost.

>> Film: Nagrada Ruske akademije naravoslovja -1

>> Film: nagrada Ruske akademije naravoslovnih ved -2 ​​ < / p>

>> Film: Nagrada Ruske akademije naravoslovja -3

Republike Avstrije je Johanna Granderja nagradila za njegovo življenjsko delo - odkritje procesa revitalizacije vode - s častnim križem za znanost in umetnost.

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Nič se ne zgodi po nesreči.  Prav tako ni naključje, da je ljudem podarjeno življenje. Vsi smo ustvarjeni z namenom, ki ga moramo izpolniti."

Glasilo

Naročite se na naše novice in dobite ekskluzivni dostop do zanimivih informacij.

S klikom na gumb "Naroči se" se strinjate z našo politiko zasebnosti.
×
 
Vas zanima najboljša voda za vaš dom?

Naši strokovnjaki za vodo vam bodo z veseljem svetovali, brez obveznosti in skupaj z vami ustvarili vaš individualni vodni koncept - za trajnostno najboljšo vodo iz vaše pipe.