Podsekcije

 

Zunanja študija B.A.U.M. potrjuje učinek

B.A.U.M. potrjuje učinke GRANDER® naprav in priporoča njihovo uporabo

Revitalizacija vode GRANDER® sta dosegla najvišje ocene. Zunanja študija B.A.U.M. potrjuje učinek.

Za kraticami B.A.U.M. (Zvezna nemška študijska skupina za ekološko občutljivo upravljanje) obstaja okoljska organizacija s 500 podjetji. Cilj študijske skupine je usmerjati in svetovati svojim članom pod geslom "okoljevarstvo je najvišja korporativna prednost".

B.A.U.M. priporočilo pomeni, da ga poslovni krog obravnava kot visoko stopnjo odobritve.

Predsednik, prof. Dr. Maximilian Gege je želel vedeti, ali lahko svojim podjetjem priporoči sistem za revitalizacijo vode GRANDER® . 23 podjetij je bilo izbranih iz različnih področij, kot so prosti čas, zdravje, industrija in turizem v Nemčiji, Avstriji in Švici, kjer so bile preverjene trditve o učinkih GRANDER® revitaliziranega vodnega sistema. Poleg vprašanj glede področja uporabe, pričakovanj in vplivov na proizvodni proces so bili v pregled vključeni tudi zapisi o zunanjih in notranjih laboratorijskih testih.

V vseh primerih so testi pokazali pozitivne rezultate. "Zmanjšala se je potreba po kemičnih dodatkih, zmanjšali so se stroški vzdrževanja, operativni delovni čas strojev in naprav in intervali med servisi pa so se podaljšali." Taka je bila ocena tehnikov na Formtec.

Obiskovalci alpskega zunanjega bazena v Halbleck-Trauchgau (Nemčija), vodnega parka v Plattlingu (Nemčija) in Fitness Parka National v Luzernu (Švica) so takoj opazili močno zmanjšan vonj po kloru.

"Nihče ni mogel na znanstven način razložiti učinkov revitalizacijskega vodnega sistema GRANDER®, vendar je bil opažen pozitiven učinek. Pričakovanja so bila izpolnjena in večino časa celo presežena.  Priporočamo uporabo sistema za revitalizacijo vode GRANDER® v industrijskih podjetjih", je mogoče prebrati v končnem poročilu, ki ga je objavil B.A.U.M. po več kot šestih mesecih testiranj.

Uporabo GRANDER® revitalizacije vode v industrijskih podjetjih lahko najdete v B.A.U.M.-ovem končnem poročilu.

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Naše podnebje postaja toplejše in bolj neurejeno."

Glasilo

Naročite se na naše novice in dobite ekskluzivni dostop do zanimivih informacij.

S klikom na gumb "Naroči se" se strinjate z našo politiko zasebnosti.
×
 
Vas zanima najboljša voda za vaš dom?

Naši strokovnjaki za vodo vam bodo z veseljem svetovali, brez obveznosti in skupaj z vami ustvarili vaš individualni vodni koncept - za trajnostno najboljšo vodo iz vaše pipe.