Podsekcije

 
Voda je naša moč

Voda je naša moč

GRANDER® revitalizira ...

ni zgolj slogan, temveč dnevna vzpodbuda za delovanje, da bi GRANDER® voda postala dostopna vsem ljudem in organizmom na našem planetu. Za tem stoji skupina ljudi, ki se istovetijo z GRANDER®-jevo filozofijo in se vidijo kot del velike skupnosti.

Družba GRANDER® predstavlja poslovno filozofijo, ki ...

Družinsko podjetje s posebnim značajem

Močan družinski duh je omogočil Johannu Granderju, da se je popolnoma posvetil svojemu raziskovanju. Družina mu je ponudila popolno podporo, spremljala ga je in skupaj z njim zgradila družinsko podjetje. Še danes družinski člani sodelujejo pri vodenju podjetja v prihodnost.
Preberi več

Moštvo GRANDER®

Sedež podjetja v Jochbergu v Tirolu, Avstrija hrani znanje podjetja GRANDER® in je kraj, kjer se proizvaja informacijska voda za različne revitalizatorje vode. Na tej lokaciji polnijo tudi naprave za revitalizacijo vode, privlačne modre steklenice so napolnjene z originalno GRANDER® vodo, svetovne distribucijske dejavnosti pa so usklajene. Danes na stotine ljudi preživlja sebe in svoje družine z globalizacijo revitalizirane vode GRANDER®.
Preberi več
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Vse je zgrajeno na temelju plusov in minusov."

Glasilo

Naročite se na naše novice in dobite ekskluzivni dostop do zanimivih informacij.

S klikom na gumb "Naroči se" se strinjate z našo politiko zasebnosti.
×
 
Vas zanima najboljša voda za vaš dom?

Naši strokovnjaki za vodo vam bodo z veseljem svetovali, brez obveznosti in skupaj z vami ustvarili vaš individualni vodni koncept - za trajnostno najboljšo vodo iz vaše pipe.