Užitek in okus | Trgovina / Industrija / Kmetijstvo

Zaradi njenega finega, mehkega okusa je GRANDER® revitalizirana voda osvežujoča in prijetna pijača. Tudi živila in jedi dobijo polnejši, sicer nespremenjen okus, ko jih pripravimo z GRANDER® revitalizirano vodo. Zato je GRANDER® priljubljen tako med strankami, kot zaposlenimi. GRANDER® je za vaše stranke posebna storitev, ki vas loči od drugih podjetij. Prav tako ustvarja dodatno vrednost za vaše zaposlene, ki bodo uživali v vsakem kozarcu osvežilne vode GRANDER®. Tudi vašim živalim in rastlinam koristi uporaba GRANDER® vode.
Preberi več

Vitalnost in dobro počutje | Trgovina / Industrija / Kmetijstvo

GRANDER® revitalizacija vode daje vodi iz pipe povsem novo kakovost, ki bo koristila vašim strankam in zaposlenim, ko bodo pili revitalizirano vodo in tudi, ko bodo jedli hrano (ali, v primeru živali, krmo), pripravljeno z GRANDER®. Poleg tega GRANDER® revitalizirana voda ustvarja prijetno okolje v poslovnih prostorih ali delavnicah in zmanjšuje neprijetne vonjave (gnoj, stroji) z vzdrževanjem stabilnosti mikroorganizmov.
Preberi več

Rast in ekonomske koristi | Trgovina / Industrija / Kmetijstvo

Voda, revitalizirana z GRANDER®-jem spodbuja krepko in bujno rast vaših rastlin, plodov in zelenjave ter podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Rejci živali prav tako navdušeno poročajo, da GRANDER® voda zelo koristi njihovim živalim. Za povrh pa GRANDER®-jeva revitalizacija vode pomaga pri vzdrževanju visoke kvalitete izdelkov, kar zagotavlja zadovoljne stranke.
Preberi več

Rast in ekonomska korist | Gostinstvo / Spa / Šport / Zdravstvene ustanove

Dodana vrednost za vaše podjetje in vaše goste: GRANDER® revitalizacija vode je jasna prodajna prednost za pridobivanje vaših gostov, ki izboljšuje vaše odnose z obstoječimi strankami in vam pomaga pri dostopu do novih ciljnih skupin. Z zagotavljanjem vrhunske GRANDER® vode, ki je na voljo vašim gostom, se jim zahvalite za njihovo zvestobo. Odziv vaših gostov na vodo bo zagotovil, da bodo od vas odnesli trajno pozitivno podobo.
Preberi več
Naroči se na ta RSS
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Voda je kozmična snov."

Glasilo

Naročite se na naše novice in dobite ekskluzivni dostop do zanimivih informacij.

S klikom na gumb "Naroči se" se strinjate z našo politiko zasebnosti.
×
 
Vas zanima najboljša voda za vaš dom?

Naši strokovnjaki za vodo vam bodo z veseljem svetovali, brez obveznosti in skupaj z vami ustvarili vaš individualni vodni koncept - za trajnostno najboljšo vodo iz vaše pipe.