Voda ima svoja pravila

voda je drugačna, kompleksna in edinstvena

Na prvi pogled se zdi, da je voda neopazna in zelo mirna, toda ob natančnem opazovanju ugotovimo, da je zelo edinstvena, zmedena in sledi svojim pravilom..

Procesi znotraj kapljice vode so tako kompleksni, da presegajo domišljijo povprečnega človeka.

Tudi zunanjost, prepoznavna značilnost vode se povsem razlikuje od katerega koli drugega elementa. Znanstveniki jih imenujejo "nenormalne". Več kot 60 "anomalij" je zabeležil angleški znanstvenik Martin Chaplin.

Viktor Gutmann, šestkratni magister znanosti in dvakratni kandidat za Nobelovo nagrado za kemijo odgovarja na vprašanje, ali je bila voda že popolnoma raziskana. "Danes znanost predpostavlja, da je voda nenormalna, ker najbolj raztegljiva pri 4 stopnjah C in ne pro 0 stopinjah, kot je trdila znanost. Nenormalna ni voda, temveč so za opis pojava vode neustrezne naše formule .

Na podlagi opažanj Johanna Granderja je samo kemična formula H2O neustrezna za opis vode in njenih učinkov tudi v najmanjši meri.

 

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Vse na tem svetu je preprosto izposojeno."

Glasilo

Naročite se na naše novice in dobite ekskluzivni dostop do zanimivih informacij.

S klikom na gumb "Naroči se" se strinjate z našo politiko zasebnosti.
×
 
Vas zanima najboljša voda za vaš dom?

Naši strokovnjaki za vodo vam bodo z veseljem svetovali, brez obveznosti in skupaj z vami ustvarili vaš individualni vodni koncept - za trajnostno najboljšo vodo iz vaše pipe.