Znanje Johanna Granderja

Znanje Johanna Granderja

Johann Grander je bil daleč pred svojim časom

Veliko ljudi živi pred svojim časom. Prepoznajo prelomne povezave, ki so razumljene s potekom časa.

Johann Grander je pripadal tem vizionarjem. Njegove izjave o naravi, o življenju in predvsem o vodi so stare več kot 30 let. Danes kaže, da so Granderjeve ugotovitve pomembnejše kot kadarkoli prej.

Dve spretnosti označujeta Johnanna Granderja kot izumitelja in naturalista: njegova globoka spoznanja o zapletenih naravnih procesih in znanje o tem, kako jih uporabljati z namernim združevanjem naravnih materialov s tehničnimi pripomočki.

 

Na začetku je bila voda

Pred milijoni let je bila zemlja popolnoma prekrita z vodo. Vse je bilo v gibanju in je lahko prosto teklo. Stanje popolnega energetskega reda. Kjer voda prosto teče in lahko najde svojo pot, je še danes regulativna sila narave.
Preberi več

Ostanki zdravil v vodi

Iz številnih ugotovitev in izjav Johanna Granderja izhaja opozorilo na nevarnost ostankov zdravil v naši pitni vodi še posebej zanimivo, saj se o tej temi trenutno razpravlja v medijih.
Preberi več
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Če bi ljudje razumeli, da je zemlja živo bitje, bi z njo ravnali povsem drugače."

Glasilo

Naročite se na naše novice in dobite ekskluzivni dostop do zanimivih informacij.

S klikom na gumb "Naroči se" se strinjate z našo politiko zasebnosti.
×
 
Vas zanima najboljša voda za vaš dom?

Naši strokovnjaki za vodo vam bodo z veseljem svetovali, brez obveznosti in skupaj z vami ustvarili vaš individualni vodni koncept - za trajnostno najboljšo vodo iz vaše pipe.