Podsekcije

 

Revitalizacija vode GRANDER® v praksi

GRANDER® deluje povsod, kjer teče voda

Martin Rietzler in Suzanne Gossen iz NATUERLICH HOTEL MIT CHARAKTER v Fissu, Tyrol, Austria ker razvajata svoje goste z GRANDER® vodo.

Področja uporabe revitalizacije vode GRANDER® segajo od zasebnih gospodinjstev do komercialne in industrijske uporabe. Namestitev se izvede neposredno na glavni vodovodni cevi. Na voljo pa so tudi naprave za posamezne priključke, stanovanja in mobilno uporabo.

Učinek revitalizacije vode GRANDER® je zagotovljen tudi pri nepravilni uporabi, četudi dlje časa ne deluje, širokim cevnim sistemom ali kroženjem in ostane nespremenjen tudi po več letih uporabe. Učinek zadovoljni uporabniki po celem svetu potrjujejo že več kot 20 let, učinek revitalizacije pa se z intenzivnejšo uporabo nikakor ne zmanjšuje.

Naprave GRANDER® za revitalizacijo vode za delovanje

  • potrebujejo samo energijo iz narave
  • ne potrebujejo električne energije
  • ne potrebujejo kemičnih dodatkov
  • ne zahtevajo stroškov servisov in vzdrževanja

GRANDER® naprave za revitalizacijo vode so izdelane iz trpežnega visoko kakovostnega nerjavečega jekla, kar jim zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

 

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Vse na tem svetu je preprosto izposojeno."

Glasilo

Naročite se na naše novice in dobite ekskluzivni dostop do zanimivih informacij.

S klikom na gumb "Naroči se" se strinjate z našo politiko zasebnosti.
×
 
Vas zanima najboljša voda za vaš dom?

Naši strokovnjaki za vodo vam bodo z veseljem svetovali, brez obveznosti in skupaj z vami ustvarili vaš individualni vodni koncept - za trajnostno najboljšo vodo iz vaše pipe.