Pitna voda

Pitna voda

Spremembe pitne vode; revitalizacija; regeneracija.

Oskrba z uravnoteženo in biološko kakovostno vodo sta pomembni zahtevi našega celotnega organizma.
Voda ni samo življenjskega pomena, temveč tudi podpira naše občutenje ugodja, lepote in vitalnosti. Voda čisti od znotraj, saj telo zahteva vodo, da se z njeno pomočjo znebi strupov. Voda je najboljši biološki mehanizem za čiščenje telesa. Krvi pomaga krožiti skozi vse organe, ureja našo presnovo in krepi naš imunski sistem.

Zavestna navada pitja povečuje občutek ugodja.
Zaupajte znakom svojega telesa! Če čutite žejo, je zadnji čas da nekaj spijete. Za izboljšanje občutka ugodja in večjo učinkovitost je zelo dobro spiti kozarec vode, preden postanete žejni.
Pomanjkanje občutka žeje lahko privede do dehidracije, postane pa očitna, ko je telo daljše časovno obdobje brez vode. To pomeni, da če manj pijemo, manjši imamo občutek žeje.
Zato: pijte, pijte, pijte - in ne samo takrat, ko čutite žejo!

Dva litra ali več vsak dan

Dnevno je potrebno spiti dva litra vode ali več. Količina vode je odvisna tudi od vaše telesne teže. V posebnih okoliščinah, kot je športna aktivnost, povečana fizična aktivnost, vroče podnebje, mora biti vnos vode celo večji.
Preberi več

Preizkusite svoje pitne navade

Pitje GRANDER vode vas spremlja na poti, da se začnete zavedati svojih navad glede pitja vode. Miza služi kot sredstvo za orientacijo, ki vam kaže pot k vašemu osebnemu bolj zavestnemu pristopu k uživanju vode.
Preberi več
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Naše podnebje postaja toplejše in bolj neurejeno."

Glasilo

Naročite se na naše novice in dobite ekskluzivni dostop do zanimivih informacij.

S klikom na gumb "Naroči se" se strinjate z našo politiko zasebnosti.
×
 
Vas zanima najboljša voda za vaš dom?

Naši strokovnjaki za vodo vam bodo z veseljem svetovali, brez obveznosti in skupaj z vami ustvarili vaš individualni vodni koncept - za trajnostno najboljšo vodo iz vaše pipe.