Podsekcije

 

Blagovna znamka GRANDER®

GRANDER® pomeni živahno, močno in biološko visoko kakovostno vodo

Bistvo blagovne znamke GRANDER® se v zadnjih 30 letih ni spremenilo.

Grander pomeni:

  • naravno, dobro počutje in užitek
  • moč, samo čiščenje in vitalnost
  • biološko visoko kvalitetno vodo

Tem vrednotam sledita družina Grander in velika GRANDER® skupnost po vsem svetu. Ne glede na to, ali je to na Kitajskem, v Avstriji, Italiji ali Južni Afriki, logotip "G" pomeni edinstveno kakovost vode, dobro počutje vseh ljudi in živali ter odgovoren odnos do narave in okolja.

GRANDER® je blagovna znamka, ki je vpisana v mednarodnem registru blagovnih znamk. Mnogo pomembneje pa je, da je "pozitivno" shranjena v mislih ljudi.

Razvoj blagovne znamke "GRANDER®"

Na začetku revitalizacije vode je majhen krog prijateljev, sorodnikov in znancev Johanna Granderja preizkusil "revitalizirano vodo" in poročal o pozitivnih izkušnjah. Vodo so vsi imenovali "GRANDER® oda", kar pa se je skromnemu Johannu Granderju zdelo močno pretirano. Vodo je poskušal poimenovati "magnetna voda", vendar so jo vsi imenovali GRANDER® voda. Tako je običajno ime postalo blagovna znamka, ki je bila uradno registrirana 27. marca 1996.

Tudi izraz »revitalizacija vode«, ki se danes pogosto uporablja, je zamisel Johanna Granderja.

Na trgu danes obstajajo še druga podjetja, ki ponujajo revitalizacijo vode, vendar samo GRANDER® deluje na principu prenosa informacij. GRANDER® je zato na trgu že več kot tri desetletja in je pridobil visoko priljubljenost ter široko sprejemljivost.

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Zemlja je živa stvar."

Glasilo

Naročite se na naše novice in dobite ekskluzivni dostop do zanimivih informacij.

S klikom na gumb "Naroči se" se strinjate z našo politiko zasebnosti.
×
 
Vas zanima najboljša voda za vaš dom?

Naši strokovnjaki za vodo vam bodo z veseljem svetovali, brez obveznosti in skupaj z vami ustvarili vaš individualni vodni koncept - za trajnostno najboljšo vodo iz vaše pipe.