Življenje Johanna Granderja

Življenje Johanna Granderja

Premaknjeno. Z ljubeznijo do narave. Skromno.

Pred mnogimi leti je Johann Grander iz Jochberga skrbel za svojo desetglavo družino tako, da je delal kot voznik tovornjaka, delavec na bencinski črpalki in mešalec betona.Imel je polne roke dela.

Kljub temu pa se je nekega dne odločil, da se bo popolnoma posvetil svojim poskusom. Ti so ga kmalu pripeljali do teme, ki je njegovo celotno življenje, kot tudi življenje njegove družine - vode.

Dandanes revitalizirana "GRANDER voda" postaja del vsakdanjega življenja tisočih uporabnikov, del, brez katerega ne morejo več. Uspešno je uporabna tudi na področjih, kot so zasebne hiše, bazeni, ribniki, welnesi, hoteli, v kmetijstvu, kot tudi v industriji.

 

Poroka in družina

Njegovo življenje je bilo zelo pisano: bil je voznik tovornjaka, upravljavec bencinske črpalke in bil za kratek čas aktiven v lokalni politiki.
Preberi več

Upravnik bencinske črpalke

Leta 1963 je Johann Grander postal upravnik bencinske črpalke v Jochbergu, ki je kmalu postalo priljubljeno zbirališče. Delo na bencinski črpalki je bilo zelo težko in je prizadelo njegove sklepe.
Preberi več

Nova orientacija

Johann Grander ni želel živeti v določenih okvirih. Tako se je leta 1978 odrekel službi in porabil veliko časa za meditacijo in branje. Sledil je poti duhovnega in duševnega nadaljnjega razvoja.
Preberi več

Novo razumevanje vode

Johann Grander je znan kot ambasador revitalizirane vode; simbolizira spoštovanje do ustvarjanja, skromnosti in nekonvencionalnega razmišljanja.
Preberi več
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Če bi ljudje razumeli, da je zemlja živo bitje, bi z njo ravnali povsem drugače."

Glasilo

Naročite se na naše novice in dobite ekskluzivni dostop do zanimivih informacij.

S klikom na gumb "Naroči se" se strinjate z našo politiko zasebnosti.
×
 
Vas zanima najboljša voda za vaš dom?

Naši strokovnjaki za vodo vam bodo z veseljem svetovali, brez obveznosti in skupaj z vami ustvarili vaš individualni vodni koncept - za trajnostno najboljšo vodo iz vaše pipe.