Podsekcije

 

V spomin Johannu Granderju

Odkritelj revitalizacije vode

V spomin na Johanna Granderja, ki bi 24. aprila praznoval 85. rojstni dan ...

Johann Grander, odkritelj revitalizacije vode, je velik del svojega življenja preživel pri delu z vodo. Simboliziral je spoštovanje do ustvarjanja, skromnosti in nekonvencionalnega razmišljanja. In utelesil je harmonijo, optimizem in moč. Toliko, da je zamenjal 49 let svojega varnega bivanja za to, da bi se posvetil izključno svojim poskusom. Velik projekt, ki ga je vedno dobro obvladoval pri tem pa je imel polno podporo svoje 10-članske družine.

Garaža je postala njegov prostor za razmišljanje in njegov laboratorij

"Laboratorij" Johanna Granderja je bila preprosta garaža, tik pred vhodnimi vrati družinske hiše. Njegovi poskusi z magneti so kmalu pripeljali do prvega uspeha in razvil je magnetni valj, ki je prejel zlato medaljo združenja izumiteljev.

Učiteljica Johanna Granderja je bila narava

Johann Grander ni bil teoretik; v celoti se je zanašal na naravo in intuicijo. Njegov učitelj je bila narava. Med njegovimi poskusi z vodo je bilo njegovo najpomembnejše orodje mikroskop, s katerim je odkril, da mikroorganizmi spremenijo svoje vedenje, ko pridejo v stik z revitalizirano vodo. In spet je dokazal, da voda lahko shranjuje informacije in le-te posreduje naprej. Prenos informacij iz vode v vodo je fizična edinstvenost, ki jo je zaznal Johann Grander in jo prvič uporabil.

Naravna, prvovrstna kakovost vode

Tako se je rodila osnova za Granderjevo oživitev vode. Naravoslovec je eksperimentiral in s svojim sinom, Johannom razvil revitalizator vode - napravo, ki je povezana z oskrbo z vodo v domačem okolju in odlična za vašo vodo iz pipe.

Granderjeva revitalizacija vode daje vodi, ki je bila onesnažena z različnimi dnevnimi vplivi možnost, da obnovi svoje izgubljene lastnosti in jo naredi tako, kot je bila prvotno: svežo, močno, naravno in poživljajočo.

 

Zdravo življenje se začne z oživljeno vodo

Johann Grander je bil s svojim razmišljanjem daleč pred svojim časom. Prepoznal je prelomne odnose, ki so jih razumeli šele po mnogih letih in sta jih cenila tako znanost, kot javnost . Danes je ime Grander neločljivo povezano z elementom vode. Revitalizacija vode Johanna Granderja je zdaj znana po vsem svetu.

 

Milijoni ljudi danes sprejemajo zavedanje vode, ki ga je povzročilo odkritje Johanna Granderja, obenem pa tudi spoznanja, da se zdravo življenje začne z revitalizirano vodo.

FILM TIP:

>> Vodni mož s Tirolskega

Druge možne teme, ki vas zanimajo:

>> Življenje Johanna Granderja

>> Kako se je vse začelo

>> Priznanja in nagrade

>> Ugotovitve

>> Učinek GRANDER

Nazaj
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Vera v Boga je zame najpomembnejša stvar, lepša mi življenje."

Glasilo

Naročite se na naše novice in dobite ekskluzivni dostop do zanimivih informacij.

S klikom na gumb "Naroči se" se strinjate z našo politiko zasebnosti.
×
 
Vas zanima najboljša voda za vaš dom?

Naši strokovnjaki za vodo vam bodo z veseljem svetovali, brez obveznosti in skupaj z vami ustvarili vaš individualni vodni koncept - za trajnostno najboljšo vodo iz vaše pipe.