Podsekcije

 

Postanite prepričani ljubitelji pitne vode

GRANDER® Revitalizirana voda je okusna in ponuja številne prednosti

Postanite prepričani ljubitelji pitne vode ©Rol.Art Images
Rednega pitja vode se morate naučiti. Mnogi ljudje, zlasti otroci, pijejo premalo in pijejo samo, ko so žejni.

V zgodnjih fazah je pomembno ponuditi pravo pijačo za gašenje žeje

Dojenčki, mladostniki in najstniki imajo relativno visoke potrebe po vnosu tekočine. Nenehno se gibljejo, učijo in rastejo. Otroci ob igri pozabljajo svet okoli sebe in ne občutijo ne lakote, ne žeje. Da bi zadržali svoje sposobnosti, je bistvenega pomena redno pitje. Navsezadnje lahko pomanjkanje vode v telesu bistveno zmanjša tako duševno kot fizično zmogljivost, konstantno pomanjkanje vode pa povzroča pomanjkanje koncentracije, glavobole in / ali zaprtje tudi med otroki.

Zavedanje o vodi se začne v mladosti

Otroci se v družini učijo in razvijajo svoje navade glede pitja vode, v vrtcih in šolah pa med svojimi učenci lahko spodbujajo ozaveščenost o vodi. Dojenčki ne potrebujejo dodatnih pijač. Z uvedbo pasirane hrane se otrokom prvič da nekaj piti. Navaditi se morajo nenavadnega okusa. Dokler dojenčki ne poznajo sladkega okusa, ga tudi ne pogrešajo. Voda je pijača za gašenje žeje za dojenčke, otroke, najstnike (in seveta tudi za odrasle).

Povečanje porabe vode za pitje - vendar kako?

Ko gre za zdrave prehranjevalne navade, bodite svojim otrokom vedno dober zgled, tako da ves dan v primernih presledkih pijete vodo. Ko otrokom ponudite požirek pitne vode, jih obenem lahko spomnite na potrebo po pitju. Otroci še posebej radi uživajo v okusu GRANDER® revitalizirane vode, saj jo je lahko piti in je tudi biološko dragocena. Otroke je treba nenehno motivirati, da pijejo več, ne samo v šoli, na igrišču ali pri športnih dejavnostih.

V številnih šolah od Vorarlberga do Dunaja obstaja neko aktivno gibanje, ki ozavešča o "kulturi pitja vode". Študije so pokazale, da se je poraba vode med učenci hitro povečala, če iz pip teče voda GRANDER®, polna moči in dobrega okusa. "Otroci večkrat na dan napolnijo steklenice na vodnjaku GRANDER®," so soglasni.

Revitalizirana voda je okusna in ponuja številne prednosti

Ko voda teče iz vira, je polna moči in svežine, naravna in čista. Taka voda mora biti! GRANDER® revitalizacija vode vrača vodi njene prvinske lastnosti: spet postane močna in visoke kakovosti.

Vaša priložnost, da osvojite GRANDER® steklenico za pitje - idealen pripomoček za vrtce, šole in šport.

Pošljite nam svojo najljubšo fotografijo vašega otroka, ki pije vodo z dovoljenjem za objavo. Izmed prispelih fotografij bomo izbrali deset najboljših in ti bodo prejeli GRANDER® steklenice za pitje kot nagrado.

 

 

 

Nazaj
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Voda je kozmična snov."

Glasilo

Naročite se na naše novice in dobite ekskluzivni dostop do zanimivih informacij.

S klikom na gumb "Naroči se" se strinjate z našo politiko zasebnosti.
×
 
Vas zanima najboljša voda za vaš dom?

Naši strokovnjaki za vodo vam bodo z veseljem svetovali, brez obveznosti in skupaj z vami ustvarili vaš individualni vodni koncept - za trajnostno najboljšo vodo iz vaše pipe.